Duikschool 'De Nereïden'

Wevelgem

Aanmelden

Enkel voor leden.

Door in te loggen op deze website verklaar je automatisch dat je de privacyverklaring van de club kent en aanvaard.

Naast onze wekelijkse zwembadtrainingen gaan we ook bijna wekelijks duiken in open water. Meestal gaan we daarvoor naar Barges, een steengroeve in Doornik, maar regelmatig bezoeken we ook wel eens één van de vele andere steengroeves in België.

In de zomermaanden gaan we af en toe duiken in de Gavers in Harelbeke of in de Put van Ekeren en voor de minder ervaren leden gaan we ook elk jaar naar Nemo33 in Ukkel, het diepste zwembad van Europa. Ook het indoor duikcentrum ToDi in Beringen (met vissen!) en de duiktank in Zwevegem worden wel eens bezocht.

Vanaf mei gaat we regelmatig richting Zeeland. In de maand mei zitten verschillende clubleden op een camping bij Gorishoek, en daarnaast organiseren we jaarlijks een bootduikweekend (juni) en een clubweekend (september) in Zeeland.

Uiteraard komen ook meer exotische bestemmingen aan bod. Elk jaar organiseren we een clubreis naar bv. Zuid-Frankrijk, Egypte, Malta, Malediven, Ierland, ...

Tijdens de open water duiken kunnen leden steeds proeven afleggen om zich verder te bekwamen en naar een hoger brevet door te stromen.

In het kader van de duikopleiding organiseren we uiteraard ook jaarlijks een reeks theorielessen en zwembadlessen met bijhorende examens. Ook nitrox- en andere, meer gevorderde, opleidingen worden door onze club georganiseerd.

En ten slotte hebben we onze jaarlijkse clubdiner en de algemene vergadering met nieuwjaarsreceptie.


VZW Duikklub De NereïdenWeggevoerdenstraat 54, 8560 Wevelgem
BIC GEBABEBB - IBAN BE75 2850 4480 6551