Leren duiken

Duiken is een zeer boeiende en facinerende sport met zeer veel verschillende facetten: natuur en biologie, fotografie en film , technisch duiken, wrakken, reizen, ... Elke duiker zal het beamen, eens je eraan begint ben je er snel door gepassioneerd.

Duiken is echter een sport die je niet zomaar uit een boek of via een website zelf kan leren.

Een degelijke theoretische en praktische opleiding onder begeleiding van ervaren instrukteurs is absoluut noodzakelijk als je veilig en verantwoord wil duiken.

In onze duikschool kan je deze opleiding volgen.

Wil je meer weten over de voorwaarden en de verschillende brevetten, dan kan je terecht op de website van NELOS, de Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -sport.

Je kan natuurlijk ook contact opnemen met ons (zie 'Contact' in het menu bovenaan).

In samenwerking met de sportdienst van de gemeente Wevelgem organiseren we ook jaarlijks een reeks initiatielessen. Deze gaan door op donderdagavond tussen 21:00 en 22:00, van oktober tot december. Inschrijven hiervoor kan via de webshop op de website van de gemeente www.wevelgem.be.

Of je kan gewoon eens langs komen. Elke donderdagavond van 21:00 tot 22:00 hebben we zwembadtraining in het gemeentelijk zwembad van Wevelgem.

Op aanvraag organiseren we ook graag een initiatieles voor jou of je vereniging.

Aanmelden

Enkel voor leden.

Door in te loggen op deze website verklaar je automatisch dat je de privacyverklaring van de club kent en aanvaard..